2011. április 29., péntek

Chicco kiságyforgó, pilóta nyuszikkal, +éjj.fény - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitáláskor vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolássérült, visszáru vagy csak megmaradt. Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk. A játék működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát!  A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy Chicco márkájú zenélő forgó. Szuper! A forgó kiságyra, járókára szerelhető. Három féle módban használható: klasszikus, nyugtató zenét játszik, szól a zene és a pilóta nyuszik körbe forognak, csak az állatkák mozognak. A nyuszikat könnyedén le lehet akasztani, így azokkal a gyermek külön is  játszhat! A forgó éjjeli fényként is funkcionálhat! Csúcsszuper szórakoztató, nyugtató játék a babának, a kellemes melódia segít neki elaludni, a plüss logók pedig szórakoztatják. A játék segít a gyermeknek fókuszálni, javítja a látását, a zene pedig a hallási készségét. Az első kép illusztráció! Doboza kicsit sérült!
Licitet nem törlök, aukciót idő elött nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát biztosítok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-02 21:45
. Chicco kiságyforgó, pilóta nyuszikkal, +éjj.fény - Jelenlegi ára: 1 Ft