2011. október 28., péntek

Könyvcsomag -4db romantikus regény - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

4db romantikus könyv 1 csomagban, új állapotban!
A könyvek csak csomagban eladók!
Nézz szét az aukcióim között, még további  romantikus könyvcsomagot találsz!
A napokban további alig használt romantikus könyvcsomagot töltök fel, nézz vissza!
A csomagban lévő könyvek:
1. AARON FLETCHER: Vad vidék
röviden: Patrick Garrity egy fegyenc asszony ne kívánt gyermekeként látta meg a napvilágot, s szeretet és törődés nélkül élte a Sydney-i árvák magányos életét. Fölcseperedve, amikor alig múlt húsz éves, elhagyta a bűnös várost, hogy új életet kezdjen az "isten háta mögött", a végtelen New South Wales-i Outbach-ben. Itt éhezve és megtörve találkozott egy nővel, aki megváltoztatta nemcsak az ő, de az egész kontinens sorsát.
2. V. C. ANDREWS: Az éden kapuja
röviden:
Annie tudta, hogy családja múltját kísértő árnyak lengik be. Erezte, hogy valami titkot meg kell még tudnia önmagáról, de látta, hogy egyik családtagja sem mutat hajlandóságot a teljes őszinteségre. Amikor a Farthinggale-i erdő fái között fölfedezi Troy elhagyott házát, a múlt még zavarosabbá, titokzatosabbá válik számára.
3. JENNIFER BLAKE: Aranyláz
Serena Walsh egyszerre veszíti el mindkét szülőjét, így marad magára a fanatikus mormon, Greer tiszteletes karmai között. Végül mégiscsak sikerül megszöknie, majd az elhagyatott prérin a jóképű, ám velejéig cinikus szerencsejátékos, Wardt Dumbar "segít rajta", persze korántsem önzetlenül.
4. SARAH GARDEN: Szakadék szélén
Iris Cameron jogot hallgat a bostoni egyetemen, és úgy tűnik, semmi sem menti meg attól, hogy kövesse a családi tradíciót, s mint az apja, ő is jogász legyen. Az életébe váratlanul toppan be Derek Fraser, aki számára a tökéletes férfit testesíti meg. Apja tiltakozása ellenére hozzámegy a férfihoz, sőt a tanulmányait is félbehagyja miatta. Amikor a lány bejelenti, hogy gyermeket vár, örömük nem ismer határokat. Váratlanul szörnyű tragédia árnyékolja be boldogságukat: Dereket holtan találják az irodájában, valaki lelőtte....



Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-10-23 22:06
. Könyvcsomag -4db romantikus regény - Jelenlegi ára: 1 200 Ft