2012. január 28., szombat

World of Warcraft gold 10K arany Bloodscalp Horda - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Szeretném eladni wowban összeszedett aranyamat, hogy a befolyt pénzből kiegészítsem a motorra szánt összeget. Magyarul venni akarok magamnak egy motort és arra kell a pénz. De eme nemes cél eléréshez szükség van a TE segítségedre is! Nagyon örülnék neki ha sikerülne eladnom. Ha szeretnéd még képet is küldök majd a motorról ha meglesz. Ennyire rendes vagyok na. Nincs mit tenni.
Ez itt a lényeg ===> Az ár 1500Ft/10000 arany CSAK BLOODSCALP HORDA oldalon. Biztos van aki olcsóbban adja, de akinek az a pár 10Ft is számít az ne vegyen aranyat. Amint leütöd az aukciót, vedd fel velem a kapcsolatot és ott megbeszéljüka többit. Amíg nem beszéltünk, ne utalj semmit sehova. Röviden: Átutalod nekem a pénzt a bankszámlámra. Amint látom, hogy megjött, megbeszélünk egy időpontot amikor személyesen odaadom az aranyat. Ez úgy zajlik, hogy hozol egy olyan karaktert ami nincs guildben. Beinvellek a guildbe és a guildbankból kiveszed az aranyat. Igyekszem minél hamarabb lerendezni a dolgot, de kérlek vedd figyelembe, hogy amíg nem érkezik meg a pénz, nem tudom odaadni az aranyat. Szóval például ha hétfőn utalsz nem biztos, hogy aznap oda is tudom már adni.
Kérlek légy türelmes. Nem a te 1500Ftoddal fogok új életet kezdeni. Már csak 3 és fél liter benzint tudok belőle venni. Nem jutnék vele messzire. Ha valami nem világos, esetleg kétségeid vannak mert a TV jós nem küldött elég pénzenergiát akkor kérdezz nyugodtan.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2012-02-02 10:35
. World of Warcraft gold 10K arany Bloodscalp Horda - Jelenlegi ára: 1 500 Ft